back button Moderne dører
Dør til dør
attraksjon
Rennebu arrow
Rennebu Rennebu
Bli med inn i et topp moderne hus hvor dørene er det viktigste interiøret, og naturen ønskes velkommen inn.

Olav Hårstad er gründer og daglig leder i Rennebu Dører. Da familien fra Berkåk i Sør-Trøndelag mistet huset sitt i brann, visste de hva de trengte, men fikk hakeslipp da Norgeshus presenterte de første tegningene til deres drømmehjem. 3D-skissene var helt annerledes enn vi hadde sett for oss, men det ble mer og mer spennende, jo mer vi kikket på det, forteller Olav.

tradisjon
slide
slide
slide
slide
slide
slide
next slide
1 / 6

Gjennomført i Eik

Da vi bestemte oss for å gjennomføre hele huset i eik, falt mye på plass. Vi har fått et hus som slipper inn lyset og de hvitbeisete overflatene forsterker helhetsfølelsen. Alle dører, vinduskarmer og lister har Olav laget selv på dørverkstedet sitt. For det var selvfølgelig aldri noen tvil om hvor dørene skulle produseres. De skulle ha beste kvalitet og være husets smykke. Det har de blitt.

”Jeg hadde aldri tatt i en høvel før jeg startet mitt eget dørverksted. Vi har gått den lange veien og er selvlærte dørsnekkere.”
Olav Hårstad, Rennebu Dører

Moderne tradisjon

Helt siden Olav tok sats i 2000, sluttet som tømrer og startet dørfirmaet sitt i Rennebu har de laget dører for det eksklusive hyttemarkedet i Norge. De har håndlaget mange skreddersydde dører til fjellhytter både på Oppdal, Geilo og Kvitefjell. Og da har det vært naturlig å jobbe med furu. Det var først da han skulle bygge sitt eget hus at han og broren, som han nå driver firmaet samme med, oppdaget behovet for moderne dører av høyeste kvalitet.

Tenk nytt når du skal velge dører. Heltre gjør noe med atmosfæren i hus og hytter.
tradisjon

Kjærlighet til kvalitet

Hos Rennebu Dører finnes det ingen lettvinte løsninger. Hver dør lages for hånd, med spesialmål og nøye planlegging sammen med kunden. Noe som ikke nødvendigvis ble noe enklere da han ble sin egen kunde. Her skulle hver minste detalj være perfekt, fra dørhåndtak og hengsler til listverk og karmer. – Mange tenker ikke over hvor viktig hengslene er for helhetsinntrykket av døra, sier Olav.

Enten du vet akkurat hvilken dør du vil ha eller trenger tips og råd, kan vi hjelpe deg.
Ta kontakt, så hjelper vi deg å velge riktig dør.

Rennebu Dører går nye veier og kombinerer skandinavisk design med tradisjonsrike håndverksteknikker. Resultatet er moderne dører i solid heltre. Kvaliteten er til å ta og føle på.

Hvordan velge riktig ytterdør?

Det er noen ting det er viktig å tenke over før du velger ny dør:

1. Hvor skal døren brukes?
2. Hvordan er forholdene bak døren?
3. Hvilken stil har husets fasade?
4. Hvilken farge skal ytterdøren ha?
5. Hvordan er klimaet der du bor?

Vi hjelper deg gjerne å finne ut hva som er riktig dør for deg!

Ta kontakt, så hjelper vi deg å velge.